Home

Eerst volgende geplande trainingen Ik heb belangstelling

Opleidingsnaam Begindatum Einddatum Tijd Plaats Aantal plekken vrij
VCHO Praktijkbegeleider 04 juni 2018 25 juni 2018 09:30 - 15:00 Zwolle 4
VCHO Praktijkbegeleider 25 juni 2018 16 juli 2018 09:30 - 15:30 Zwolle 12

Belangrijke informatie:
Let op! Praktijkbegeleiders die in het verleden hebben deelgenomen aan de opleiding Praktijkbegeleider en hiervoor bij Bureau HTM het examen hebben gedaan, hebben daarvoor bij voldoende resultaat een HTM diploma ontvangen. Om echter als erkend leerbedrijf te worden geregistreerd vereist SBB dat zij werken met een leermeester die beschikt over een diploma dat gekoppeld is aan een examen van een geaccrediteerde instelling die onder toezicht van de Stichting Examenkamer de examinering heeft uitgevoerd. Inmiddels is er samenwerking gezocht met Atrium groep, die als onafhankelijke exameninstelling onder de naam Examenbureau HTM de examens voor de opleiding gaat afnemen. Atrium groep staat hiervoor onder toezicht van de Examenkamer. Het Examenbureau HTM is gevestigd in Gorinchem en is te bereiken viaexamenbureauhtm@atriumgroep.nl.

Voorwaarden: Let op: bij onvoldoende aanmeldingen zijn wij genoodzaakt om de training te annuleren.

Hertoestingen
In maart 2016 zijn wij gestopt met het uitvoeren van hertoetsingen. Heeft u nog geen erkend diploma? Schrijf u dan opnieuw in voor de training Praktijkbegeleider.

Examenuitslagen:
Bureau HTM ontvangt de examenuitslagen  circa 4 á 5 weken nadat het examen heeft plaatsgevonden. Zodra de examenuitslagen binnen zijn, zullen wij u het diploma toezenden. Wanneer u bent gezakt zult u bericht van ons ontvangen. Houdt hier rekening mee.

Praktijkbegeleider

Leidt op tot diploma speciaal voor de Chinese horecaondernemers, chef koks en hoofden bediening kan en wil Bureau HTM het programma ontwikkelen en uitvoeren dat opleidt tot het diploma Praktijkbegeleider. U voldoet aan de richtlijnen uit het convenant als u als ondernemer en/of kok deelneemt aan de cursus.

De volgende onderwerpen worden behandeld

– systematisch en planmatig begeleiden van een leerling;
– omgaan met cultuurverschillen (Westers vs Aziatisch);
– beoordelen van de leerling;
– instructies geven ondanks taalproblematiek;
– begeleiden van een leerling bij het aanleren van communicatieve vaardigheden;
– een leerling gemotiveerd houden in een andere werkomgeving;
– effectief omgaan met het dilemma tussen opleiden en de primaire taak van het leerbedrijf;
– HTM Training Praktijkbegeleider voor de Chinese horeca.

Doelgroep en eisen

Alle Chinese horecaondernemers/vennoten en niet vergunningplichtige keukenmedewerkers die minimaal 16 uur per week werkzaam zijn in een keukenfunctie.

De training vindt in het Nederlands plaats. Voldoende kennis van de spreektaal is een vereiste. Het examen dient in het Nederlands te worden afgelegd. Bij twijfel raadpleeg de trainer op de trainingsdag of uw beheersing van de Nederlandse taal volstaat om deel te nemen aan het examen.

Duur

1 dag training en 1 dag examinering op een bedrijf. De examendatum wordt tijdens de training vastgesteld.

In Company

Informeer naar de mogelijkheden voor deze training bij u op locatie. Als er een groep van ± 8 personen de training wil volgen kunnen wij de training ook op uw locatie verzorgen.

Tot slot

Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat Nederlandse werknemers succesvol bij u aan de slag kunnen! Maar we hebben uw hulp en bereidheid daar hard bij nodig!

VCHO ledenprijs

€ 350,00 per deelnemer inclusief examen! (exclusief 21% BTW).

Niet VCHO ledenprijs

€ 500,00 per deelnemer inclusief examen! (exclusief 21% BTW).

Voor extra informatie kunt u contact opnemen via 038-3374501 of info@bureauhtm.nl.